Érdekes programok gyüjteménye

Ezen az oldalon érdekes, nem mindennapi programokat találhatsz, amelyeket azonnal le is tudsz tölteni. Nézz körül ha van egy kis időd, nem fogod megbánni ;)

Szűrők

Címkék

Facebook - Lájkold az oldalt

Ajánló

RocketDock

2011.03.22. 20:47 CubedavE

Röviden
Ez a nagyon jó kis program a windows operációs rendszereken is lehetővé teszi a dock használatát (A dock olyan a mac os-okban mint a tálca  a windows-okban), persze ettől függetlenül nem muszáj lemondanunk a jól bevált tálcáról és start menüről sem.

Használata
Ez a program mindössze 6 Mb, de nagyon sokoldalú, szinte mindent tud amit az eredeti, mac-es dock. Akár azt is beállíthatjuk, hogy a futó alkalmazásokat a dock-ra minimalizálja. A program magyar nyelven is használható, használata egyszerű.
Gépigény

  • Operációs rendszer: Windows 2000/XP/Vista/7
  • CPU: Minimum 500 Mhz
  • RAM: Minimum 10 Mb

Kiegészítők
A programhoz rengeteg kiegészítőt tölthetünk le az oldal hivatalos oldaláról, így nem kell vírustól tartanunk. A kiegészítők innen tölthetők le: 
Ikonokat INNEN, skineket INNEN, kiegészítőket INNEN tölthetünk le, sőt ITT még háttereket is találunk a programhoz, tehát ez a program a végtelenségig tuningoló, minden felhasználó megtalálhatja a neki hasznos funkciókat.

Letöltés

(Teljes verzió)

 

Szólj hozzá!

Címkék: mac apple xp vista asztal windows 7 dock windows 2000

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesprogik.blog.hu/api/trackback/id/tr482763243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása