Érdekes programok gyüjteménye

Ezen az oldalon érdekes, nem mindennapi programokat találhatsz, amelyeket azonnal le is tudsz tölteni. Nézz körül ha van egy kis időd, nem fogod megbánni ;)

Szűrők

Címkék

Facebook - Lájkold az oldalt

Ajánló

AAA logo

2011.03.25. 22:08 [E]-zZoN

Röviden

Ahogy azt a nevéből is sejthetjük, ez a program arra hivatott, hogy megkönnyítse a logók tervezését. Profi, igényes és szép logókat készíthetünk vele rövid idő alatt, nagyon egyszerűen, rengeteg előre beállított sablon közül válogatva.

Használata
Ezzel a programmal nem hosszú órák, és hozzáértés kérdése, hogy milyen logója illetve bannere lesz (leendő) weboldalunknak, csakis a fantázián múlik. Ebben a programban igazából képeket és szöveget lehet bevinni (rengeteg előre beállított kép közül választhatunk, vagy saját képeinkkel is dolgozhatunk), majd azokat kedvünkre színezhetjük, effektezhetjük, méretezhetjük és forgathatjuk. Sajnos a program magyar nyelven nem elérhető (angol), de a felülete egy elég felhasználóbarát, grafikus felület, tehát angol nyelvtudás híján sem fog gondot okozni a használata.
Gépigény

  • Operációs rendszer: Windows 2000/XP/Vista/7
  • RAM: Minimum 512 Mb
  • HDD: 50 Mb

Letöltés

( Teljes verzió)

3 komment

Címkék: xp vista logó szerkesztő windows 7 windows 2000

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesprogik.blog.hu/api/trackback/id/tr582772018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[E]-zZoN 2011.03.28. 16:49:32

Háhá, ezt én csináltam...(3/4-ét) :D

[E]-zZoN 2011.03.28. 17:50:21

Mert szarakodott a net :S
süti beállítások módosítása