Érdekes programok gyüjteménye

Ezen az oldalon érdekes, nem mindennapi programokat találhatsz, amelyeket azonnal le is tudsz tölteni. Nézz körül ha van egy kis időd, nem fogod megbánni ;)

Szűrők

Címkék

Facebook - Lájkold az oldalt

Ajánló

Luxand Blink

2011.03.27. 18:03 CubedavE

Röviden
Ez a program felgyorsítja és megkönnyíti a bejelentkezést a Windows-ba. Telepítés után lecseréli a Windows hagyományos beléptető képernyőjét, egy arcfelismerős beléptető rendszerre. Mostantól nem kell jelszavakat beírogatnunk, csak egyszerűen oda kell ülnünk a gép elé, a program a webkameránkon keresztül felismeri az arcunkat, és beléptet a saját felhasználói fiókunkba.

Működése
A program telepítéskor, szintén a webkameránk segítségével rögzít egy 3D-s képet a fejünkről, amivel később  amikor megpróbálunk bejelentkezni, összehasonlítja a fejünket. A szoftvert kiadó cégnek már elég nagy tapasztalata van arcfelismerés terén, tehát ha rosszak a fényviszonyok, vagy éppen kómásan ültünk le a gép elé, akkor is képes felismerni az arcunkat. A program csak angol nyelven elérhető, de a használatához nem kell nyelvtudás, de még a konfigurálása is megoldható nyelvtudás nélkül, mivel illusztrációk segítenek bennünket, hogy mit kell tennünk.

Gépigény
  • Operációs rendszer: Windows Vista/7
  • Webkamera

 Letöltés

(Próbaverzió-30 nap)

Szólj hozzá!

Címkék: vista webkamera windows 7 arcfelismerő

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesprogik.blog.hu/api/trackback/id/tr792775957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása