Érdekes programok gyüjteménye

Ezen az oldalon érdekes, nem mindennapi programokat találhatsz, amelyeket azonnal le is tudsz tölteni. Nézz körül ha van egy kis időd, nem fogod megbánni ;)

Szűrők

Címkék

Facebook - Lájkold az oldalt

Ajánló

PhotoScape

2011.03.29. 19:44 CubedavE

Röviden
Ez egy multifunkciós program a képszerkesztés terén. Szinte mindent tud amire az átlag felhasználónak szüksége lehet. A felülete egy kis megszokást igényel, mivel teljességben eltér a többi képmanipuláló és képszerkesztő alkalmazástól.

Tudása
A program elindítás után annak főmenüjében találjuk magunkat, ahol kiválaszthatjuk, hogy mit szeretnénk csinálni. A szerkesztő, a köteg szerkesztő, keretek és egyesítés menüpontokban végezhetjük el a képek manipulálását, effektezését. A gif animáció menüpontban animált gifeket hozhatunk létre egyszerű képekből, majd elmenthetjük őket gif formátumban. A nyomtatás menüpontban teljes mértékben testre szabhatjuk a nyomtatást. A darabolás menüpontban képeket vághatunk több darabra (erre főként weblap-készítésnél lehet szükség). A képernyőmentés menüpontban egy egyszerű képernyőkép-készítőt találunk. A színmásoló menüpontban színmintát vehetünk a képernyő bármely részéről. A raw konvertálóval a raw formátumú képeket konvertálhatjuk át jpg formátumba. Az átnevezés menüpontban egyszerűen nevezhetjük át tömegesen fájljainkat. A papír nyomtatásban különböző mintájú papírokat nyomtathatunk (naptár, vonalas, kotta). A nézegető pedig egy egyszerű képnézegetőt rejt.

Gépigény

  • Operációs rendszer: Windows 2000/XP/Vista/7

Letöltés

(Teljes verzió)

Szólj hozzá!

Címkék: xp kép vista szerkesztő windows 7 nyomtatás konverter windows 2000 képernyő felvevő animált gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesprogik.blog.hu/api/trackback/id/tr212782925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása