Érdekes programok gyüjteménye

Ezen az oldalon érdekes, nem mindennapi programokat találhatsz, amelyeket azonnal le is tudsz tölteni. Nézz körül ha van egy kis időd, nem fogod megbánni ;)

Szűrők

Címkék

Facebook - Lájkold az oldalt

Ajánló

CamSpace

2011.04.10. 14:26 CubedavE

Röviden
Ezzel a programmal a webkameránk segítségével tudjuk játszani a játékokat, nem szükséges hozzá se egér, se billentyűzet, csak egy (lehetőleg élénk színű) tárgy, például egy szövegkiemelő színes kupakkal.

Használható?
Rengeteg hasonló program van, amelyekkel próbálták megoldni, hogy lehessen a webkamerával irányítani a számítógépet, és én is kipróbáltam már több ilyet is, de eddig ezt tartom a legjobbnak közülük, mert nem akad, nem veszti el hogy hol van az irányít tárgy, és tudja követni a tárgy mozgását is. A program hasonlít a Kinect nevű XBox 360 kiegészítőkhöz, de nem tud 3D-ben feldolgozni, mert ellentétben a Kinect-tel ez a számítógép webkameráját használja. Egyik nagy előnye, hogy nem szükséges rengeteg pénzt költenünk XBox-ra és Kinect-re, hanem elég letöltenünk ezt a kevesebb mint 10 MB méretű programot, és máris kezdhetünk játszani vele. (Másik nagy előnye, hogy megmozgatja egy kicsit az eltunyult gémereket, legalább mozognak egy kicsit játék közben...) A letöltéshez mellékeltem a pack-ba 10 játékot is,de ha azokat meguntátok, további játékokat is le lehet tölteni az  netről ;)
Gépigény

  • Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7
  • Webkamera

Letöltés

(Teljes vezió)

Szólj hozzá!

Címkék: xp játék vista webkamera xbox 360 webkam windows 7 kinect

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesprogik.blog.hu/api/trackback/id/tr532814303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása