Érdekes programok gyüjteménye

Ezen az oldalon érdekes, nem mindennapi programokat találhatsz, amelyeket azonnal le is tudsz tölteni. Nézz körül ha van egy kis időd, nem fogod megbánni ;)

Szűrők

Címkék

Facebook - Lájkold az oldalt

Ajánló

Fl Studio

2011.04.19. 19:40 [E]-zZoN

Röviden
Az Fl (Fruity Loops) Studio egy digitális audio munkaállomás, ami lehetővé teszi, hogy zenét készítsünk, keverjünk, szerkesszünk. Ebben segítségünkre van rengeteg beépített plug-in is.

Mire lehet használni?
Ez a rendkívül sokoldalú program nemcsak zeneszerkesztésre jó, hanem akár készíthetsz magadnak saját zenét. A megfelelő plug-inokat, és a beépített ún. „piano roll”-t (amivel egy zongoraalapon tudod eljátszani, és időrendbe tenni amit szeretnél) használva készíthetsz magadnak egy saját zeneszámot. Miután megvagy, lementheted .mp3-ba, .wav-ba, .mid-be, vagy ha később folytatni szeretnéd, használd az Fl Studio saját fájlkiterjesztését, a .fls-t. A program használata nem a legegyszerűbb dolog, de nem okozhat gondot senkinek. A programhoz angoltudás szükséges.

Gépigény

  • Operációs rendszer: Windows 2000/XP/Vista/7
  • CPU: 2 Ghz-es AMD vagy Intel Pentium 3 kompatibilis processzor teljes SSE1
            támogatással vagy
     Intel Mac Bootcamp-el
  • RAM: Minimum 512 Mb
  • HDD: 500 Mb

Letöltés

Telepítési útmutató

(Teljes verzió)

Szólj hozzá!

Címkék: zene xp vista szerkesztő windows 7 windows 2000

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesprogik.blog.hu/api/trackback/id/tr592840546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása