Érdekes programok gyüjteménye

Ezen az oldalon érdekes, nem mindennapi programokat találhatsz, amelyeket azonnal le is tudsz tölteni. Nézz körül ha van egy kis időd, nem fogod megbánni ;)

Szűrők

Címkék

Facebook - Lájkold az oldalt

Ajánló

Tunatic

2011.04.23. 21:16 [E]-zZoN

Röviden
A Tunatic egy ingyenes zenebeazonosító program. Ha meghallottál egy olyan zeneszámot ami tetszik, de nem tudod a címét, előadóját, akkor mindenképpen ezt a programot ajánlom.

Hogyan azonosít?
A zenéket, zenerészeket egy mikrofonon keresztül tudja felvenni, majd a felvett hanganyagot online beküldi az adatbázisba, ahol találatokat keres. Ha van találat, a program kiírja a szám címét, előadóját, és egy linket, ahol több információt szerezhetsz az adott zeneszámról, vagy előadóról. A CHIP Online első tesztjén 10 számból 7-et felismert. (A programnak egyedül a komolyzenék beazonosításával akadnak csak nehézségei.)

Gépigény

  • Operációs rendszer:
            - Winows XP/2000
            - Mac Os X v10.2 vagy újabb
  • Mikrofon

Letöltés

(Ingyenes teljes verzió)

Szólj hozzá!

Címkék: mac zene xp windows 2000 zenefeismerő

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesprogik.blog.hu/api/trackback/id/tr662850542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása