Érdekes programok gyüjteménye

Ezen az oldalon érdekes, nem mindennapi programokat találhatsz, amelyeket azonnal le is tudsz tölteni. Nézz körül ha van egy kis időd, nem fogod megbánni ;)

Szűrők

Címkék

Facebook - Lájkold az oldalt

Ajánló

YoWindow

2011.03.28. 17:57 CubedavE

Röviden
Ez egy időjárás-előrejelző program. Így elsőre talán nem tűnik túl érdekesnek, pedig nagyon is az. A program egy animált háttéren mutatja az időjárást, ahol mindent megtudhatunk az aktuális, a jövőbeni, vagy a múltbeli időjárástól.

Bővebben
Az animált háttér nagyon szép, modern és esztétikus. Mindent megtalálhatunk rajta, ami az időjárással kapcsolatos, a háttérképen látni lehet többek közt a nappalok és éjszakák váltakozását, az idő múlását, a nap és a hold pályáját, a szél erősségét, a csapadékot, az elmúlt időszakban esett csapadék mennyiségét (tócsák, hótakaró), az évszakok váltakozását és a felhők mennyiségét is. A felül található idősávval beállíthatjuk, hogy mikori előrejelzést szeretnénk látni. A program minden magyar helységet tud, tehát nem kell a legközelebbi nagyvárost beállítani, hanem a lakhelyünket is megadhatjuk. Telepítés után beállíthatjuk a programot akár képernyőkímélőnek is, de futtathatjuk normál ablakban is, vagy lehelyezhetjük a tálcára. ITT találhatunk képeket a programról.

Egyéb
A program magyar nyelven is elérhető, így azok is használhatják akik nem beszélnek más nyelven. A készítők készítettek egy flash widget változatot is a programból, ami bár kevesebbet tud mint a telepített verzió, azért tükrözi a program tudását és kinézetét. Desktop weather Gépigény

  • Operációs rendszer:
              - Windows XP/Vista/7
              - Mac OS 10.5 vagy újabb
  • CPU: Mnimum 1 GHz
  • Internet Explorer telepítve

Letöltés

(Teljes verzió)

Szólj hozzá!

Címkék: mac apple xp vista asztal tálca windows 7 képernyővédő

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesprogik.blog.hu/api/trackback/id/tr402779428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása