Érdekes programok gyüjteménye

Ezen az oldalon érdekes, nem mindennapi programokat találhatsz, amelyeket azonnal le is tudsz tölteni. Nézz körül ha van egy kis időd, nem fogod megbánni ;)

Szűrők

Címkék

Facebook - Lájkold az oldalt

Ajánló

SlimComputer

2011.03.30. 19:03 CubedavE

Röviden
Ez a program a Windowsunk indítását és működését gyorsítja meg, és megkönnyíti a rendszer ellenőrzését és karbantartását.

Tudása
A programban szerkeszthetjük az automatikusan induló programok listáját, így kivehetjük azokat, amelyek csak lassítják a rendszert de nem használjuk őket. Eltávolíthatjuk a nem használt programokat és toolbarokat is. Minden program mellett megtekinthetjük, hogy a többi SlimComputer felhasználó egy ötös skálán hányra értékeli a programot. A Windows-eszközök menüben is sok hasznos dolgot találunk (lemeztöredezettség-mentesítés, rendszerfrissítés, registry szerkesztő, felhasználói fiókok, biztonság) magának az operációs rendszernek a gyorsításához. A program angol nyelven elérhető csak, magyarul nem, aki nem tud angolul annak nem javaslom a használatát, mert komoly gondokat is okozhat a számítógépen.
Gépigény

  • Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7

Letöltés

(Teljes verzió)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: xp vista toolbar windows 7 pc karbantartó program eltávolító

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesprogik.blog.hu/api/trackback/id/tr402785982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása