Érdekes programok gyüjteménye

Ezen az oldalon érdekes, nem mindennapi programokat találhatsz, amelyeket azonnal le is tudsz tölteni. Nézz körül ha van egy kis időd, nem fogod megbánni ;)

Szűrők

Címkék

Facebook - Lájkold az oldalt

Ajánló

Paint Shop Photo Album 5

2011.04.02. 10:33 CubedavE

Röviden
Ez egy nagyon széleskörűen használható képszerkesztő program, amellyel egyszerűen készíthetünk képeinkből rengeteg dolgot.

Amire használhatjuk
Ezt a programot rengeteg dologra használhatjuk. Bár lehet vele effektezni és manipulálni is a képeket, nem ez az elsődleges célja. A pogrammal többek közt készíthetünk panorámaképeket, albumoldalt, könyvet, üdvözlőkártyát, e-kártyát, naptárat, CD-címkéket is. A program használata nagyon egyszerű. A képeket retusálni is lehet vele: Eltüntethetjük a vörös-szem hibákat, keretbe tehetjük a képeket, kivághatunk belőle részleteket, átállíthatjuk az oldalának a stílusát, és színárnyalatokat is válthatunk rajta.
Gépigény

  • Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7
  • HDD: 50 Mb

Letöltés

(Próbaverzió - 30 nap)

Szólj hozzá!

Címkék: xp kép cd vista album szerkesztő windows 7

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesprogik.blog.hu/api/trackback/id/tr752793145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása