Érdekes programok gyüjteménye

Ezen az oldalon érdekes, nem mindennapi programokat találhatsz, amelyeket azonnal le is tudsz tölteni. Nézz körül ha van egy kis időd, nem fogod megbánni ;)

Szűrők

Címkék

Facebook - Lájkold az oldalt

Ajánló

Real Desktop

2011.03.23. 15:50 CubedavE

Röviden
Ennek a programnak a hasznosságáról valószínűleg mindenkinek más a véleménye, de az biztos hogy feldobja egy kicsit az egyébként unalmas asztalunkat, mivel ez az ügyes kis program az egyszerű windowsos asztalból 3D asztalt varázsol.

Funkciói
A sok hasonló program közül ez a legjobb, mivel nem lassítja a rendszer működését, nem akad, mégis nagyon modernné és esztétikussá varázsolja az asztalt. Az ikonokat kis dobozokként ábrázolja, amelyeket akár a falra is felakaszthatunk. Alapfelszereltség a 3D szemetes is, ahol láthatod, hogy mennyi "szemét" van a lomtárban. Dekorációként képeket is tehetsz a falra, vagy kitehetsz egy focilabdát, amellyel játszani is lehet egy beépített játékalkalmazásnak köszönhetően. Ahogy az az alábbi képeken is látható, rengeteg skin közül választhatunk, amelyeket aztán később személyre is szabhatunk.

Kiegészítők
Bár a programhoz kiegészítőket nem találtam, úgy gondolom nincs is szükség rájuk, mert a programban szinte minden személyre szabható.

Nyelv
A program magyar nyelven is elérhető.

Gépigény

  • Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7
  • DirectX: Minimum 9.0c

Letöltés

 (Teljes otthoni verzió)

Szólj hozzá!

Címkék: xp vista facebook asztal twitter 3d windows 7

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesprogik.blog.hu/api/trackback/id/tr902765259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása